Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Αποθέωσε τον κόσμο του Παναιτωλικού γνωστός οπαδός του Άρη


Ο γνωστός οπαδός του Άρη, Δημήτρης Σαχινίδης, που τυγχάνει άτομο με αναπηρία, αποθέωσε στα κοινωνικά δίκτυα τον κόσμο του Παναιτωλικού.

Με σχόλια και ποσταρίσματα στα κοινωνικά δίκτυα, απέδωσε τα εύσημα στους Αγρινιώτες που «έπιασαν» τα νταμάρια για να στηρίξουν την ομάδα τους.


Επίσης ενώ η αποστολή του Παναιτωλικού βρισκόταν καθ' οδόν για το Αγρίνιο η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για να εκφράσει ευχαριστίες καταρχάς στους φιλάθλους που βρέθηκαν τόσο στο ξενοδοχείο για να ενισχύσουν την ομάδα όσο και στα...νταμάρια έξω από το γήπεδο!


Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους φιλάθλους της ομάδας μας που παρά τις απαγορεύσεις βρέθηκαν στο πλευρό της τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο γήπεδο. Η παρουσία τους στα νταμάρια και οι ιαχές τους έδωσαν δύναμη σε όλους και η νίκη του Παναιτωλικού αντάμειψε την αυταπάρνησή τους. Μακάρι να ήταν πιο κοντά μας (προσπαθήσαμε πολύ γι’ αυτό), όπως θα είναι στις επόμενες δύσκολες μάχες.


Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Κηφισιά και τον ιδιοκτήτη της κ. Πρίτσα, για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδα μας, παρά την μεγάλη βαθμολογική σημασία του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε σε ένα ασφαλές και πολιτισμένο περιβάλλον.


Τέλος, οφείλουμε να εξάρουμε και τη συμβολή της διαιτητικής ομάδας που η απόδοσή της κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ. Θέλουμε και ελπίζουμε ότι θα δούμε αντίστοιχες διαιτησίες και στους επόμενους σημαντικούς αγώνες όλων των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.